Біля витоків управлінської верстви Української Народної Республіки 1917—1918 рр.: інституційне формування, персоналії - Рубльов, Олександр (Український історичний журнал, 2026)
Біля витоків управлінської верстви Української Народної Республіки 1917—1918 рр.: інституційне формування, персоналії. Рецензія на книгу: Олександра Кудлай. Уряд Української Народної Республіки: інституційне становлення, основні напрями діяльності (червень 1917 — квітень 1918 рр.). Наук. ред. В. Верстюк. НАН України. Інститут історії України Київ: Інститут історії України НАН України, 2025. 580 с.