Русифікація фашизму в книзі «Russia and Modern Fascism. New Perspectives on the Kremlin’s War Against Ukraine» (2025) - Шаповал, Юрій; Березовенко, Антоніна (Український історичний журнал, 2026)
Метою рецензійної статті є аналіз поглядів на феномен російського фашизму, представлених у виданій влітку 2025 р. американським та німецьким видавництвами книзі «Росія та сучасний фашизм. Нові перспективи кремлівської війни проти України» (редактори видання — Ян Гарнер і Тарас Кузьо, автор передмови — Девід Саттер). Методологію аналізу склали історично-порівняльний метод, текстологічний метод, дискурс-аналіз і контент-аналіз.