Ради України на завершальному етапі громадянської війни / БОЙКО О.Д. Боротьба органів диктатури пролетаріату за зміцнення соціалістичного ладу на Україні. - К.: Наук. думка, 1987. - 119 с. - Турченко , Ф.Г. (Український історичний журнал, 1987)
.