Актуальні проблеми критики буржуазного націоналізму / ВИЛКОВ Ю.С. Методологические основы критики буржуазного национализма. - К.: Вища шк., 1985. - 183 с. - Гордієнко , А.Т. (Український історичний журнал, 1987)
.