В полоні етнополітичних постулатів / Krawchenko B. Social change and national consciousness in twentieth-century Ukraine. - Basingstoke; L.: Macmillan, 1985. - XIX, 333 p. - Майборода, О.М. (Український історичний журнал, 1987)
.