Нове дослідження з джерелознавства історії УРСР / Документы великого созидания: Источники по истории Украинской ССР / Авт. кол.: В.А. Замлинский ( рук. ), Л.Е. Беренштейн, А.В. Долинский и др. - К.: Высш. шк., 1986. - 215 с. - Ковальський , М.П. (Український історичний журнал, 1987)
.