Змістовна книга про пропагандистсько-педагогічну діяльність В.І.Леніна / МАРГУЛИС Д.П. Педагогические страницы Ленинианы. - К.: Рад.шк.,1986. - 327с. - Санцевич , А.В. (Український історичний журнал, 1987)
.