Дослідження про народний добробут / ВИТРУК Л.Д. Улучшение социально-бытовых условий жизни трудящихся УССР ( 60-80-е годы ). - К.: Наук. думка, 1986. - 183 с. - Іваницька , О.П. (Український історичний журнал, 1987)
.