Політичний крах УСДРП / КУРАС І.Ф. Повчальний урок історії: ( Ідейно-політичне банкрутство Української соціал-демократичної робітничої партії ). - К.: Політвидав України, 1986. - 185 с. - Мельник , Л.Г. (Український історичний журнал, 1987)
.