Українські іммігранти в США / ТОЛОПКО Л. Трудові українці США. Кн. перша ( 1890-1924 рр.): Ліга американських українців. - Нью-Йорк, 1984. - 199 с. - Хміль , І.С. (Український історичний журнал, 1987)
.