Актуальне дослідження з історії Рад / РОМАН А.Т. Власть трудящихся: ( Советы Молдавии в 1917-1941 гг. ). - Кишинев: Картя Молдовеняскэ, 1985. - 193 с. - Морар , А.Г.; Рибалко, В.П. (Український історичний журнал, 1987)
.