Соціальна політика партії в роки Великої Вітчизняної війни / ЗАХАРОВ И.З., ЛЬВОВА К.Ф., МАИН В.Н. и др. Источник победы. - М.: Мысль, 1985. - 216 с. - Савчук , П.О. (Український історичний журнал, 1987)
.