Проблеми побудови розвинутого соціалістичного суспільства на німецькій землі в історіографії СРСР і НДР ( 60-ті - початок 80-х років ) - Джеджула, К.О.; Алексієвець, М.М. (Український історичний журнал, 1987)
.