Буковинська митрополія на службі окупантів / ГАЙКОВСЬКИЙ М.І. Реакційна діяльність православної церкви на Північній Буковиній ( 1918-1940 ). - К.: Наук. думка, 1984. - 136 с. - Петляков , П.А. (Український історичний журнал, 1987)
.