Країну захистили собою / Ми йшли до тебе, Перемого / Упоряд. А.М.Хорунжий; Редкол.: П.Загребельний та ін. - К.: Політвидав України, 1984. - 361 с. - Рогач , А.А. (Український історичний журнал, 1987)
.