Етносоціологічне дослідження міжетнічних взаємовідносин / ЗАХАРОВА Г.М. Современные украинско-молдавские межэтнические связи: Этноязыковые аспекты. - К.: Наук.думка, 1985. - 85 с. - Наулко, В.І. (Український історичний журнал, 1987)
.