Потенціал політичної мудрості проти воєнно-промислового комплексу / Neubert H. Europa 1945 - Europa 1985: Realitaten, Wandlungen, Perspektiven. - Berlin: Dietz Verlag, 1985. - 228 s. - Власов , С.М. (Український історичний журнал, 1987)
.