Наукова біографія колгоспу / Історія колгоспу "Здобуток Жовтня” / Редкол.: П.Т. Тронько (відп. ред.), М.І. Бушин , Т.А. Гаврилова та ін. - К.: Наук. думка, 1986. - 190с. - Калакура , Я.С. (Український історичний журнал, 1987)
.