Основоположні аспекти вивчення і використання історичного досвіду ленінської партії / Исторический опыт КПСС. ( Вопросы методологии, методики изучения и практического использования ). - М.: Мысль, 1986. - 181 с. - Солдатенко , В.Ф. (Український історичний журнал, 1987)
.