Співробітництво В Ім'я Миру І Соціального Прогресу БРИЦКИЙ П.П. Помощь стран социализма в подготовке кадров для освободившихся государств. - Л.: Вища шк. Изд-во при Львов. ун-те, 1986. - 180 с. - Віднянський , С.В.; Даниленко , В.М. (Український історичний журнал, 1987)
.