З урахуванням сучасних вимог / САРБЕЙ В.Г., СПИЦКИЙ В.Е. История Украинской ССР. Проб. учеб. для 9-10 кл. - К.: Рад шк., 1985. - 184 с. - Січкар, Г.В.; Шевченко , С.М. (Український історичний журнал, 1987)
.