Методичний посібник з історії України / ЛИСЕНКО М.М. Методика викладання історії Української РСР. - 2-е вид., перероб. і доп. - К.: Рад. шк., 1985. - 271 с. - Плющ , М.Р. (Український історичний журнал, 1987)
.