Провідна сила Лютневої революції / СИДОРЧУК М.Ф., ЧУПРИНА В.М. Більшовики України у Лютневій революції. - Л.: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1986. - 152 с. - Варгатюк , П.Л. (Український історичний журнал, 1987)
.