В дружній сім'ї радянських народів / ТОПУЗЛУ Г.Н. Сотрудничество Молдавской ССР с братскими республиками. - Кишинев: Картя молдовеняскэ, 1986. - 192 с. - Кульчицький , С.В. (Український історичний журнал, 1987)
.