Інституту історії АН УРСР 50 років / САНЦЕВИЧ А.В., КОМАРЕНКО Н.В. Развитие исторической науки в Академии наук Украинской ССР 1936-1986 гг. - К.: Наук. думка, 1986. - 208 с. - Кізченко, А.Ф.; Котов, В.М.; Серищев , Я.М. (Український історичний журнал, 1987)
.