Діяльність парторганізацій України по розвитку міжреспубліканського співробітництва наукових та виробничих колективів (1976–1980 pp.) - ОВЧАРЕНКО, П.Д.; ОНИЩЕНКО, І.Г. (Український історичний журнал, 1986)
.