БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ В.Я. Комуністична партія – організатор культурної революції на Україні (1926–1937 рр.). – Харків: Вища шк. Вид-во при Харк. ун-ті, 1985. – 175 с. - КУРНОСОВ , Ю.О.; ШЕЙКО , В.М. (Український історичний журнал, 1986)
.