КРАВЧУК П. Без вини винуваті: Інтернування канадських антифашистів під час другої світової війни. – Торонто: Кобзар, 1985. – 125 с. - МАКАР , Ю.І.; МАКАР , О.Ю. (Український історичний журнал, 1986)
.