Життєва сила політичного курсу КПРС: Деякі питання зовнішньої і внутрішньої політики партії на сучасному етапі. – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1985. – 182 с. - КАЛАКУРА , Я.С.; ХИЖНЯК , В.П. (Український історичний журнал, 1986)
.