Міжнародний антиколоніальний маніфест: (до 25-річчя прийняття з ініціативи СРСР Організацією Об'єднаних Націй Декларації про надання незалежності колоніальним країнам і народам) - ЧЕРНІКОВ , І.Ф. (Український історичний журнал, 1985)
.