Проти фашизму та війни: Антифашистський конгрес діячів культури у Львові у 1936 p.: Зб. документів і матеріалів. – К.: Наук. Думка, 1984. – 350 с. - ПАНЧУК , М.І. (Український історичний журнал, 1985)
.