Основні напрягли аграрної політики КПРС: (Діяльність партійних організацій України по переведенню сільськогосподарського виробництва на інтенсивний шлях розвитку. Середина 60-х – 80-ті роки). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1984. – 168 с. - ІВАСЮТА , М.К.; СТАСІВ , В.П. (Український історичний журнал, 1985)
.