Комуністи шахти "Центральна-Ірміне" на чолі руху за високу продуктивність праці. (Матеріали "круглого столу". До нових висот у соціалістичному змаганні) - ПЕТРОВ, К.Г. (Український історичний журнал, 1985)
.