Всесоюзна наукова конференція на тему: "Керівна роль КПРС у перемозі радянського народу у Великій Вітчизняній війні 1941–1945 рр." - КРИВИЙ , І.О.; ПРОЦЕНКО , П.І. (Український історичний журнал, 1985)
.