Проблеми історії України ХIХ – початку ХХ століть: Збірник наукових праць відділу історії України ХIХ – початку ХХ ст. Інституту історії України НАН України: Вип. V–IX - Казьмирчук, Г. Д.; Латиш, Ю. В. (Український історичний журнал, 2005)
.