Критика буржуазних і ревізіоністських перекручень досвіду боротьби В.І. Леніна, Комуністичної партії за зміцнення і розвиток політичної системи радянського суспільства - САВЕЛЬЄВ , В.Л. (Український історичний журнал, 1984)
.