Деякі питання критики буржуазно-націоналістичних інтерпретацій історії Компартії України. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ЧАРСЬКИХ , І.Ю. (Український історичний журнал, 1984)
.