Проти буржуазних фальсифікацій ідеологічної діяльності Комуністичної партії в умовах розвинутого соціалізму. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - МИРОНОВА , З.М. (Український історичний журнал, 1984)
.