Деякі питання .критики антикомуністичних фальсифікацій сучасної аграрної політики КПРС. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу"). - СЕМКО, О.М. (Український історичний журнал, 1984)
.