Неспроможність буржуазних фальсифікацій принципу інтернаціоналізму в партійному будівництві. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ІВАНОВ , О.Ф. (Український історичний журнал, 1984)
.