Проблеми боротьби проти буржуазних фальсифікацій курсу КПРС на підвищення ролі робітничого класу у розвинутому соціалістичному суспільстві. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві - ВІТТЕНБЕРГ, Є.Я. (Український історичний журнал, 1984)
.