До питання про ленінську методологію критики буржуазної ідеології. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - ЗАМЛИНСЬКИЙ , В.О. (Український історичний журнал, 1984)
.