Контрпропаганда в системі ідеологічної роботи КПРС. (Актуальні питання критики буржуазних і ревізіоністських фальсифікацій керівної ролі КПРС у радянському суспільстві: (Матеріали "круглого столу") - КУЛЯС, П.П. (Український історичний журнал, 1984)
.