ТВЕРДОХЛІБ В.Ю. Молодь Західної України у боротьбі за возз'єднання (1919–1939). – Львів: Вища шк. Вид-во при Львів. ун-ті, 1983. – 134 с. - ТРОЯН , М.В.; ДАНИЛЮК , Д.Д. (Український історичний журнал, 1984)
.