Міжнародна наукова конференція «Від самодержця, великого князя Романа Мстиславовича до короля Русі Данила та його нащадків: людина, спільнота, держава ХІІ—XIV століть в українській середньовічній історії» - Кардаш, Остап; Стасюк, Андрій (Український історичний журнал, 2025)
.