Вплив визвольної боротьби балканських слов'ян на трансформацію слов'янської ідеї в суспільно-політичній думці України другої половини ХIХ ст. (закінчення) - Копилов, А. О.; Заводовський, А. А. (Український історичний журнал, 2005)
.