Об'єднане засідання Наукової ради АН СРСР з проблеми "Історія міжнародного робітничого і національно-визвольного руху", Республіканської секції ради і Вченої ради Інституту соціальних та економічних проблем зарубіжних країн АН УPСP на тему: "Спадщина К. - ЗАБАРКО , В.M. (Український історичний журнал, 1983)
.