Використання листів В.І. Леніна при вивченні теми "Боротьба за створення марксистської партії в Росії. Утворення РСДРП. Виникнення більшовизму (1894–1904 рр.)" у вузівському курсі історії КПРС - МАЇЛЯН, В.Р. (Український історичний журнал, 1983)
.