Роль соціалістичного змагання трудових колективів братніх республік у зміцненні інтернаціональної єдності радянського суспільства (1971–1975 pp.) - ШУЛЬГА , І.В.; ВЛАСЕНКО , О.В. (Український історичний журнал, 1982)
.