КІРСАНОВА О.А. Розвиток суспільно-політичної активності трудящих західних областей УРСР у процесі будівництва основ соціалізму. – К.: Наук. думка, 1981. – 220 с. - МАРИСКЕВИЧ , Г.Ф. (Український історичний журнал, 1982)
.